Cum îți accesorizezi coafura vara astaChiar daca pălăriile sunt un accesoriu foarte elegant care nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne, în special pe timpul verii, există și alte metode de a-ți accesoriza parul care te vor face să ieși în evidență. Intr-un mod pozitiv, evident!


Dacă dai scroll pe Instagram și vezi bentițe, bandane și clame cât cuprinde, si te intrebi unde poti gasi si tu modele similare, nu te îngrijora! Venim în ajutorul tău! Sunt o mulțime de accesorii care iți pot imodobi coafura și completa look-ul de vară, pentru diferite stiluri și la preturi foarte accesibile.


O parte din aceste accesorii nu sunt doar estetice, ci și foarte practice, pentru zilele în care alergi prin oraș cu o mie de griji pe cap, pentru când vrei să fii comodă dar chic la piscină, sau pur și simplu vrei să faci firele rebele să stea la locul lor.


Aceste accesorii se potrivesc la rochii dar și pantaloni și nu ocupă aproape deloc spatiu așa că le poți arunca liber în poșetă sau in geanta de plajă.

1 afișare

Fii prima care afla noutatile Mendlor

Copyright © SC FLORALEX S.R.L. Toate drepturile rezervate

  • Facebook